Ju lidhim me të afërmit tuaj!

Internet i shpejtë dhe i garantuar

Shiko ofertat!

Shërbim Interneti

 • » 1024 Kbps Download
 • » 3 Mbps Download
 • » 10 Mbps Download
 • » 20 Mbps Download

more info

Telefoni Fikse

 • » Telefonata brenda rrjetit falas
 • » Fiks lokal nga 3.6 Lek/min
 • » Thirrjet kombëtare 9 Lek/min
 • » Itali, Greqi, USA nga 9 Lek/min
 • » Tarifim për sekond

Duke filluar nga 300 Lek /muaj

more info

Telefoni VoIP

 • » Pa pajtim mujor
 • » Top-up me parapagesë
 • » Paguani vetëm për thirrjet kryeni
 • » Merrni telefonin tuaj me vete në të gjithë botën!

Nga 0 Lek /muaj

more info

Përse Ej & Bi Telecom?

Kompania operon në tregun e telekomunikacionit nga viti 2000. Ofron shërbim cilësor gjë e cila e bën konkurente të denjë në këtë treg. Suporti teknik që ofrojmë është një ndër pikat e forta të Ej&Bi Telecom. Tek ne merret realisht në konsideratë thënia “KLIENTI ËSHTË MBRET” pra edhe marrëdhënia me klientin është një pjesë e trajtuar me shumë kujdes nga stafi jonë.

Jemi të ndërgjegjshëm që alternativat që ofrohen janë të larmishme, por iu sigurojmë që nëse na zgjidhni nuk do të zhgënjeheni pasi vërtetësia është parim i joni, pra ajo që thuhet, bëhet.